Over ons

Ruime ervaring binnen de plantenmarkt door erin werkzaam te zijn, gecombineerd met een enorme passie voor Bonsai-bomen: Mijn naam is Bart en ik ben eigenaar van 123bonsai.nl. Gedurende de jaren heb ik een zesde zintuig ontwikkeld voor deze unieke plantsoort. Vanuit huis ben ik gestart met het verkopen van bonsai-bomen, wat al snel resulteerde in een succesvolle onderneming. Inmiddels is 123Bonsai een begrip in Zuid-Nederland en een deel van Vlaanderen. 

Onze missie

Het is onze missie om met 123Bonsai.nl een goed alternatief te bieden op de huidige Bonsai-markt. Snel, een uitgebreid aanbod en uitstekende kwaliteit: dat is waar 123Bonsai voor staat. Met de nieuwe standaard binnen de bonsai markt hoop ik ook jou binnenkort te voorzien van een mooie plant. 

Onze visie

123Bonsai.nl is klaar om de Nederlandse markt te veroveren: Mijn visie is om heel Nederland kennis te laten maken met deze prachtige plantensoort en ieder huishouden in Nederland en België een overweging te laten maken een bonsai aan te schaffen.

Onze belofte

Bij 123Bonsai.nl gaan we continu op zoek naar de beste, meest exclusieve en exotische bonsai-bomen. Met de huidige kennis van de markt in combinatie met het grote netwerk weten we je keer op keer weer te verrassen met ons veelzijdige aanbod. Onze bomen staan voor kwaliteit en wij werken samen met de beste kwekers.

Bart van der Velden