Verzenden en retour

Yes, je hebt je bonsai aangeschaft op 123 Bonsai.nl! Nadat je besteld hebt, gaan we de beste van z’n soort voor jou selecteren en klaarmaken voor verzending. Deze verzending wordt uitgevoerd door PostNL. Je kunt eventueel ook de Bonsai bij ons komen afhalen, dit kan je aangeven bij het afrekenen. Per mail houden we je dan op de hoogte wanneer je de bonsai op kunt komen halen.

Retour / ruilen

Bonsaiboompjes hebben water, liefde en soms zonlicht nodig. Even kijken of ‘ie in je interieur past, kan dus niet. Alle levende artikelen (de boompjes) kunnen niet geretourneerd worden.

De niet-levende artikelen uit onze webshop kunnen binnen 14 dagen geretourneerd worden naar onze locatie in Wijk en Aalburg. Stuur hiervoor een mail naar info@123bonsai.nl.

Indien je van mening bent dat het boompje niet aan de kwaliteitseisen voldoet, stuur dan binnen 7 dagen een mailtje naar info@123bonsai.nl met daarin uitleg van de situatie, een foto en de oplossing die jij verwacht. We zoeken dan samen naar een passende oplossing.

Beschadigd door transport

Ondanks dat wij onze bonsais zorgvuldig verpakken en verzenden, kan transportschade voorkomen. Als dit het geval is, hanteer dan de volgende stappen:

  1. Maak een foto van de verpakking en de bonsai binnen 7 dagen
  2. Stuur deze naar info@123bonsai.nl en geef aan wat je van ons verwacht
  3. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op en komen met een passende oplossing